Özel Viromed Labaratuvarları MENÜ

GENEL GIDA PANELİ: Yumurta Akı (f1), Yumurta Sarısı (f75), İnek Sütü (f2), Buğday (f4), Fıstık (f13), Soya (f14), Portakal (f33), Elma (f49), Muz (f92), Şeftali (f95), Armut (f30), Çilek (f44), Ananas (f72), Fındık (f17), Kestane (f18), Badem (f20), Hindistan Cevizi (f36), Domates (f25), Havuç (f31), Patates (f35), Limon (f32), Ispanak (f38), Yeşil Biber (f46), Beyaz Lahana (f93), Sarımsak (f47), Hardal (f89), Sığır Eti (f27), Tavuk Eti (f83), Koyun Eti (f88), Peynir Çedar (f81), Keçi Peyniri (f205), Morina Balığı (f3), Karides (f24), Midye (f37), Tuna Balığı (f40), Somon Balığı (f41), Çikolata (f24), Alfalactalbumin (f76), Betalactglobulin (f77), Gluten (f79)

Sıra No : 570
SUT No :
Test Adı : GENEL GIDA PANELİ: Yumurta Akı (f1), Yumurta Sarısı (f75), İnek Sütü (f2), Buğday (f4), Fıstık (f13), Soya (f14), Portakal (f33), Elma (f49), Muz (f92), Şeftali (f95), Armut (f30), Çilek (f44), Ananas (f72), Fındık (f17), Kestane (f18), Badem (f20), Hindistan Cevizi (f36), Domates (f25), Havuç (f31), Patates (f35), Limon (f32), Ispanak (f38), Yeşil Biber (f46), Beyaz Lahana (f93), Sarımsak (f47), Hardal (f89), Sığır Eti (f27), Tavuk Eti (f83), Koyun Eti (f88), Peynir Çedar (f81), Keçi Peyniri (f205), Morina Balığı (f3), Karides (f24), Midye (f37), Tuna Balığı (f40), Somon Balığı (f41), Çikolata (f24), Alfalactalbumin (f76), Betalactglobulin (f77), Gluten (f79)
ENDİKASYON : Alerjik diyatezin araştırılmasında kullanılır.
NUMUNE TÜRÜ ve DAYANIKLILIK ŞARTLARI : Serum Oda ısısı (18‑22ºC) 24 saat
Buzdolabı (2-8ºC) 7 gün
Dondurucu (-20ºC) 6 ay
NUMUNE KABI : Sarı Kapaklı Jelli Tüp
MİKTARI : 1 mL
ÇALIŞMA YÖNTEMİ : EIA CLIA
NUMUNE KABUL / ÇALIŞMA ZAMANI : Her gün
RAPOR TARİHİ : 4 gün sonra
RED KRİTERLERİ : Hemolizli, lipemik, ikterik ve soğuk zincirde gönderilmeyen örnekler.

Özel Viromed Labaratuvarları Özel Viromed Labaratuvarları
0(312) 427 85 85